Välkomna på sommarens ungdomsläger, i år tillsammans med tränare Jonna Britse!

Vi anpassar grupperna så att kursen lämnar sig både för er som vill prova på fälttävlan för första gången och er som är mer rutinerade. Jonna Britze är förutom en framgångsrik ryttare som är aktuell med flera mästerskaps medaljer också utbildad mentalcoach med inriktning på idrotts psykologi.

I kursen ingår tre träningar varav två är på terrängbanan. Vi tar också chansen att hålla en workshop inriktad på just mental träning som ger deltagarna nya verktyg i inom ett så spännande ämne!

Utöver träning så finns det såklart också tid till allt det som hör sommarläger till, bad i sjö, middagar från grillen i Lilla Grekland och lekar.

Träningarna hålls på Hermanstorps fina terrängbana med allt ifrån minsta stock till 3* hinder. Incheckning efter lunch tisdag kl 13.00 och utcheckning torsdag efter avslutad träning ca kl 12.00.

Ni bor med helpension och har hästarna uppstallade hos oss på Ljungsjögården som ligger precis intill Hermanstorps fina anläggning i Falkenberg. 3700 kr, anläggningsavgift på 360 kr tillkommer. Boka genom att kontakta mig på 0733282320.
Med vänliga hälsningar, Alice