Betalning: När jag bekräftat att det finns plats så skickar du betalning till Swish 1236553796. Bokningen är bindande men det går att sälja sin plats vidare om man av händelse inte kan komma.

Uppstallning: Ta med allt foder och vattenhink till din häst, krubba finns. Spån ingår ej men med det sagt så brukar det ligga en del spån i boxarna från tidigare gäster. Det går att köpa spån här för 120 kr/bal om man inte vill ta med eget. När ni åker så mockar ni boxarna noggrant och låter allt det rena spånet ligga kvar mot väggarna så golvet kan torka. Det går att spola hästarna på gräset vid växthuset.

Rasthage: Det finns 13 rasthagar som vi turas om att använda, mocka rasthage efter användning. Inget foder i hagarna.

Boende: Ni som bokar boende har tillgång till fullt utrustat kök inkl. micro. Ta med sängkläder och egen handduk, glöm inte att packa med badkläder då gården har strandtomt mot Ljungsjön. I huset finns det tre sovrum med 3-4 bäddar, därtill finns det två stugor med 2-4 bäddar.

Vid tävling: När det är tävling på klubben så brukar det vara högt tryck på bokningarna. Jag tar i första hand bokningar på hela helgen d.v.s. fredag till söndag men vill man bara boka en natt så är incheckningen efter avslutad tävling lördag så att tävlande hästar har tillgång till box och hage under den viktiga dagen.

Vägbeskrivning: Gården ligger precis bredvid Hermanstorp Kör och Ridklubb så du kör som att du ska till ridhuset men efter att du passerat den gula gården på vänstersida så tar du grusvägen upp till vänster. Adressen är Lastad 265 och det står även utmärkt på Google Maps som Ljungsjögården. Kör INTE på bilens egen GPS då den kommer guidad dig till grannen utan använd Google Maps.

Varmt välkomna!