Flytten till Ljungsjögården gick hösten 2017 och redan första veckan var fullt hus då detta råkade sammanfalla Hermanstorps fälttävlan. En crashstart som var lika delar spännande som nervöst men gjorde målet tydligt. Att gården ska vara en plats där man känner sig hemma, en sommarstuga för hästmänniskor dit man kan återvända år efter år, lära känna nya vänner och framförallt utvecklas med sin häst.

Jag skryter ofta om att jag har sveriges trevligaste gäster men det är absolut helt sant. Den samling modiga, roliga och nördiga individer som tagit sig hit genom åren har blivit en del av familjen och skämmer bort oss med både hjälpsamhet och värme.

William flyttade in i juni 2021 och fick även han uppleva att huset fylldes med gäster redan första veckan. Med sin bakrund som fotograf så blev hans naturliga roll att fota och filma deltagarna på kurserna. Däremellan är han drängen som löser alla möjliga tänkbara problem, renoverar gården, bygger badtunna och nu har han också byggt denna hemsidan.

Vår dotter Ines föddes i april 2022 och hänger med på allt vi gör tillsammans med lundehundarna Eydis och Solvar.