Betalning: Kursavgiften betalas i samband med anmälan till swish 1236553796. Skriv Läger och namn på deltagaren i meddelande. Anmälan är bindande men det går att sälja sin plats vidare om man av händelse inte kan delta. Anläggningsavgiften betalas till Hermanstorp 1235039516 på ankomstdagen.

Uppstallning: Ta med allt foder och vattenhink till din häst, krubba finns. Det brukar ligga en del spån i boxarna men jag rekommenderar alltid att man tar med en bal för att fylla på. Det går också att köpa spån här för 120 kr/bal. När ni åker så mockar ni boxarna noggrant och låter allt det rena spånet ligga kvar mot väggarna så golvet kan torka. Det går att spola hästarna på gräset vid växthuset.

Rasthage: Det finns 13 rasthagar som vi turas om att använda, mocka rasthage efter användning. Inget foder i hagarna.

Boende: Ni bor med helpension i gårdshuset. Ta med sängkläder och egen handduk, glöm inte att packa med badkläder då gården har strandtomt mot Ljungsjön och vedeldad badtunna. Medtag egen dryck, godis och ta gärna med sällskapsspel, kortlek o.s.v

Träningar: Undervisningen hålls på Hermanstorp kör och ridklubbs fantastiska anläggning i direkt anslutning till gården. Självklart hjälps vi åt att filma varandra, bygga fram hinder, höja/sänka, mocka o.s.v. Vid träning på terrängbanan är det obligatoriskt med godkänd säkerhetsväst och långärmad tröja. Det är starkt rekommenderat att hästen bär broddar runt om samt lämpliga skydd.

Vägbeskrivning: Gården ligger precis bredvid Hermanstorp Kör och Ridklubb så du kör som att du ska till ridhuset men efter att du passerat den gula gården på vänstersida så tar du grusvägen upp till vänster. Adressen är Lastad 265 och det står även utmärkt på Google Maps som Ljungsjögården. Kör INTE på bilens egen GPS då den kommer guidad dig till grannen.

Varmt välkomna!